Romantikus hangulatban

Az idei tavaszi, nyári divat sem nélkülözi  a romantikus jegyek alkalmazását. Csipkék, selymek, gyöngyök, flitterek, madárfészek fátyol, mályva, lágy zöldek, szürkés lilák, tört fehér, bézs és sok-sok hasonló pasztell árnyalat jellemzi a divatot.
Ezt a stílust erősítik még a bájos, kecses formák, nőies fazonok használata, és hozzá  tartozóan minden olyan életérzés, mely a romantikához köthető, egy kellemes séta, ízletes tea vagy kávé, egy kissé kopottas lányregény, és persze virág minden mennyiségben. 

 Ha tavasz akkor éled a természet, erősödnek az érzések, hamarabb kerülünk romantikus hangulatba, így természetes, hogy ennek a része a szív, mint a szeretet, szerelem legfőbb motívuma. Megjelenhet kiegészítőkön, könyvjelzőn, gombon. Ugyanígy az elmaradhatatlan masni is, mely egyaránt díszíthet kalapot, cipellőt, táskát. 

A klasszikus megjelenéshez könnyen lehet választani ebből a irányzatból, hiszen egyértelműen a nőies formák jellemzik. Zsabós nyakú, vagy masnival variált nyakmegoldás a blúzoknál, csinos szoknyák, ruhák, melyek minden alkalomra választhatók.

 Márton Anikó

Megjegyzések