Fázós tárgyaink


A cím kicsit vicces lehet, mert általában a tárgyaink nem szoktak fázni, még télidőben sem, meg a legnagyobb mínuszokban sem.
Ám, ha mégis valami oknál fogva felöltöztetnénk, meleg textíliába burkolnánk tárgyainkat, vagy otthonunk tereit, íme néhány jópofa ötlet :))
Az egyértelmű, hogy a tavalyi kötött, horgolt trend idén is folytatódik. És pláne, ha akad a ruhásszekrényben olyan régi kötött holmi, sál, sapka,  amely alkalmas lehet egy kis újragondolásra és újrahasználatra akkor vágjunk bele bátran!
Fantáziánk no meg kézügyességünk szab csak határt, hogy ezt a kedves, bájos trendet becsempésszük-e otthonunkba, vagy munkahelyünkre például az íróasztalon lévő használati tárgyak barátságosabbá tételére.

 Kezdjük ott, hogy lehet fáznak a falaink :)) Öltöztessük kötött mintás tapétába. Ha jól látom 2 sima - 2 fordított a mintázat :))

 

 Ha a virágtartók, vázák kívánkoznak télies, meleg viseletre úgy legyünk elég bátrak és kreatívak kössünk számukra néhány lélekmelegítőt!
Aztán ha már tárgyaink és a kötött tapétás fal is körülvesz minket akkor kerüljön a talpunk alá is valami kötött, mondjuk egy ilyen hatalmas, egyedi szőnyeg:



 Ezek a vidám, színes ülőkék is csuda helyesek, gyerekeink tuti imádni fogják, hozzá természetesen színben, fazonban, kötési mintában azonos jópofa tároló egységek.

És a végére egy kis összeállítás még, hogyan is mutathatnak virágtartóink kötöttben, továbbá két kedves ötlet, akár a közelgő ünnepekre készülve milyen különleges, egyedi és környezetbarát módját alkalmazhatjuk a felesleges csomagolópapír-halmaz elkerülésére.

 Márton Anikó


Képek innen
innen
és innen

Megjegyzések